Velkommen

Tankefeltterapi

Forældrerådgivning

Om mig

Rent praktisk

Rent praktisk

Hvad enten du ønsker tankefeltterapi eller forældrerådgivning, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig for yderligere information:

tlf  2125 8082  eller  mail

mail

I forbindelse med igangværende behandlinger og rådgivninger kan jeg altid kontaktes løbende, hvis du har opklarende spørgsmål, oplever ubehag eller har øvrige problemstillinger, du har brug for at vende med mig.

Jeg ser frem til at møde dig!

Tankefeltterapi

En session i tankefeltterapi varer 1 - 1 1/2 time og koster 600 kr. Første gang bedes du afsætte yderligere en halv time - dels så du har tid til at introducere dig selv - dels så jeg kan give dig en grundig information om behandlingsmetoden. Denne ekstra tid betaler du ikke for.

Behandlingen foregår i Det Blå Behandlerhus, Blågårdsstræde 7, 4000 Roskilde.

Selve behandlingen foregår i trygge rammer - i et roligt og respektfuldt tempo - og naturligvis med 100 % tavshedspligt i forhold til de problematikker, du ønsker at få hjælp til at behandle.

Forældrerådgivning

Forældrerådgivning kan enten foregå i Det Blå Behandlerhus eller i dit private hjem. Prisen er 400 kr i timen; dog er der et tillæg ved rådgivning i dit private hjem.

Betaling

Du kan selv betale kontant eller via Mobile Pay. Rabat til studerende og pensionister samt ved køb af 5 sessioner samtidigt. Hvis der skal konteres via hjemkommunen, er der et tillæg.